eat well

ספרי בריאות

הבריאות בידיים שלך / אנדריאס מוריץ / הוצאת פוקוס

הבריאות בידיים שלך / אנדריאס מוריץ / הוצאת פוקוס

בספר מקיף זה תיחשפו למידע רב, החל משיטות מרפא עתיקות, שנעשה בהן שימוש מוצלח במשך אלפי שנים, דרך תיאוריות ודרכי-פעולה שנחקרו בשנים האחרונות על-ידי הרפואה הקונבנציונאלית והאלטרנטיבית, וכלה בגישותיו האישיות של מחבר הספר, אנדריאס מוריץ, שלאורך יותר מ-30 שנה מסייע לאלפי אנשים לרפא את עצמם. ספר זה יציג בפניכם גישות חדשות למניעה ולריפוי של מחלות, המבוססות על כלים טבעיים שיכולים לסייע בידיכם לשחרר את כוחות הריפוי הטמונים בגופכם.
מילון התזונה הראשון שלי מאת אסנת בירנבאום, הוצ' אופיר ביכורים

מילון התזונה הראשון שלי מאת אסנת בירנבאום, הוצ' אופיר ביכורים

אבות המזון, תזונה נכונה, משפחת השומנים, משפחת הפירות והירקות, ארוחה ואנרגיה
חיל החלב, הביצה האצילה, ויטמינים ומינרלים, חלבונים, בריאות, ממתיק מלאכותי: הספר הינו למעשה מילון ויזואלי משעשע להעשרת הידע בתזונה ופיתוח המודעות לאורח חיים בריא אצל ילדים. הספר מסביר בקלילות ובפשטות את מושגי היסוד בתזונה, ונותן כלים מעשיים להורים בנושא האכילה של הילדים. מאת אוסנת בירנבאום, דיאטנית קלינית
בעקבות התשוקה לאוכל מאת רועי הניג

בעקבות התשוקה לאוכל מאת רועי הניג

הספר בעקבות התשוקה לאוכל חושף ומסביר את ההיבטים והמנגנונים העיקריים של התעוררות תשוקות לאוכל ושל אכילה רגשית. זה לא עוד ספר על דיאטות, או כזה שמפרט מה כדאי לאכול וממה להימנע – כאלה יש רבים. עם זאת, ספר זה הינו מפתח להצלחה של כל דיאטה ושל אכילה בריאה בכלל. זהו ספר העוסק בנו כבני אדם, על הקשיים ועל השמחות שלנו, ועל הדרכים בהן החיים שלנו מעוררים בנו תשוקות למאכלים הנחשבים כלא-בריאים
מדריך תזונתי למניעת הפרעות עיכול מאת  לורה קנוף (NC) / הוצאת פוקוס

מדריך תזונתי למניעת הפרעות עיכול מאת לורה קנוף (NC) / הוצאת פוקוס

בספר זה תיחשפו לאמצעים טבעיים אך עוצמתיים להקלה מיידית של תסמיני מערכת העיכול, הכוללים תוכנית לתזונה נכונה ואורח חיים בריא. בנוסף, תמצאו בספר מגוון של מתכונים קלים ומזינים, שיסייעו לכם לסיים אחת ולתמיד את המאבק בהפרעות העיכול. לורה קנוף, מחברת הספר, סבלה בעברה מתסמונת המעי הרגיש וכיום היא מתמחה בטיפול בהפרעות עיכול בגישה הוליסטית המשלבת תזונה נכונה יחד עם שיטות התרגעות ותרגול גופני מתון
איך לאכול מה מאת מייקל פולן, הוצאת מודן

איך לאכול מה מאת מייקל פולן, הוצאת מודן

מה כדאי לאכול? מה כדאי לא לאכול? איך כדאי לאכול? איך לאכול מה? ספרו של מייקל פולן מציע נקודת מבט בהירה וחדה באשר להחלטות היומיומיות שאנו מקבלים בקשר לאוכל, ומציע 66 כללים חכמים לאכילה בריאה. מייקל פולן הוא מחברם של רבי־מכר על אוכל בעבר ובהווה. ספריו "הבוטניקה של התאווה" ו"דילמת השפע", זכו בפרסים רבים ונחשבים למובילים בתחומם. דילמת השפע אף בחר לעשרת הספרים הטובים של הניו־יורק טיימס' לשנת 2006
האנציקלופדיה של המיצים (להוציא את המיץ) מאת פט קרוקר וסוזן איגלס

האנציקלופדיה של המיצים (להוציא את המיץ) מאת פט קרוקר וסוזן איגלס

אינספור מחקרים מדעיים מוכיחים שירקות, פירות, צמחי מרפא ותבלין הם המאכלים הבריאים ביותר, אשר בכוחם למנוע מחלות ואף לרפא אותן. חומרים צמחיים אלה הם דלי-שומן ועשירים בנוטריאנטים (מרכיבי תזונה חיוניים לבריאותנו) כמו ויטמינים, מינרלים, נוגדי-חמצון, אנזימים, פיטוכימיקלים (כימיקלים מהצומח) וסיבים תזונתיים. גם בקרב רופאים ומטפלים קיימת הסכמה רחבה שצריכה גבוהה של מזונות אלה עדיפה על צריכה של בשר, מוצרי חלב, מאפים מתוקים ומלוחים, משקאות ממותקים ומוצרים מתועשים. אחת הדרכים הקלות והטעימות לצרוך שפע ירקות ופירות היא על-ידי שתיית מיצים ושייקים. אם מוסיפים להם גם צמחי מרפא ותבלין מתקבלים משקאות עתירי טעם ובריאות
תזונה אינטגרטיבית מאת ג'שוע רוזנטל

תזונה אינטגרטיבית מאת ג'שוע רוזנטל

ג'ושוע רוזנטל מציג בספר זה את עקרונות התזונה הנכונה ומגלה לקוראיו את סודות האכילה המותאמת אישית שמשלבת בין מדע התזונה לבין היבטים אישיים, כמו יחסים, אהבה, מיניות, רוחניות וקריירה. הספר מלא בתובנות חשובות על דיאטות ושיטות תזונה נפוצות שיאפשרו לכל אחד מכם להרכיב לעצמו השילוב המיטבי של המזון לגוף ולנפש שלו. "הספר תזונה אינטגרטיבית משלב באופן מבריק בין האומנות והמדע של התזונה עם היבטים של צמיחה אישית, כמו אהבה, מערכות יחסים, כושר גופני, קריירה ותרגול רוחני על מנת לסייע לאנשים לגלות את הנתיב שלהם לעבר בריאות ושמחה". ד"ר דיפאק צ'ופרה (M.D.)
365 יום בלי תירוצים מאת: ליאורה חוברה בהוצאת כנרת

365 יום בלי תירוצים מאת: ליאורה חוברה בהוצאת כנרת

בספר יותר מ–60 תפריטים ומעל 100 מתכונים שיעזרו לכם לאכול טוב, לנהל אורח חיים בריא ולשמור על משקל מבלי לוותר על הנאות החיים. התפריטים נוחים ליישום והמתכונים קלים להכנה, ובכל אחד מהם מצוין כמה קלוריות תוכלו לחסוך בהשוואה להכנה המסורתית. ולקינוח — הפרק "עושים חשבון" בעזרת "משוואות מזון" מאוירות להפליא תוכלו לבחור מבין המאכלים המוצעים לכם את המאכל האהוב עליכם.
רק לא דיאטה מאת: לאה רזניקוביץ'

רק לא דיאטה מאת: לאה רזניקוביץ'

הספר "רק לא דיאטה" שכתבה לאה רזניקוביץ' עוסק בקידום בריאות, בשינויי התנהגות שעלינו לבצע בכמה נושאים חשובים בחיינו כמו: פעילות גופנית, תזונה, עישון ועוד – שינויים שישפרו באופן ניכר את בריאותו של כל אחד מאיתנו. בספר תקראו מה עלינו לשנות, למה וכיצד לעשות זאת. ההסברים כתובים בשפה פשוטה, מובנת, משכנעת מאוד ומגובים במחקרים ובעובדות מדעיות, תוך הקפדה על מתן דוגמאות מחיי היומיום שהופכים את הספר למעשי ויישומי. מגוון הנושאים בהם עוסק הספר הוא רחב מאוד.
ירוק לחיים מאת: ויקטוריה בוטנקו בהוצאת פוקוס

ירוק לחיים מאת: ויקטוריה בוטנקו בהוצאת פוקוס

מזונות צמחיים חיים ידועים משחר ההיסטוריה האנושית כמזון הבריא ביותר לאדם, והירקות העליים נחשבים למשובחים שבהם. ויקטוריה בוטנקו, שגרירת המזון הצמחי החי, מציעה להוסיף לתפריט היומי שלנו שייקים טעימים של ירקות עליים, שישפרו באופן דרמטי את בריאותנו. הספר כולל מתכונים טעימים של שייקים עשויים ירקות עליים הכוללים חסה, כרוב, עלי בייבי, סלרי, תרד, מנגולד, נענע, פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, שמיר ועוד. באמצעות שילוב יצירתי של פירות שונים, מצליחה ויקטוריה לנטרל את טעמם המריר של הירקות העליים ולהפוך אותם לטעימים וערבים לחיך.
דרונט בניית אתרים