eat well

סדנת עלים ירוקים

סדנת עלים ירוקים


עדי סוקול- קצירי 

הנכם מוזמנים לסדנת עלים ירוקים שתיערך ביום שישי 5.3.10 בשעה 10:00
בסטודיו תכלת ליוגה בכפר סירקין

סדנת בישול בריא "עלים ירוקים" - קטיף והכנת מאכלים מעלים ירוקים וקטניות מונבטות עם הסברים רבים על בישול בריא ותזונה נכונה בסטודיו תכלת ליוגה בכפר סירקין.

במהלך הסדנא נלקט ישירות מהגינה ומהשדה: חסות, אורוגולה, בוק צ'וי, עלי סלק, חוביזה, תרד בר ועוד.

נלמד על מזונות שלמים מלאי חיים, על סגולות העלים הירוקים והאצות (החסה של הים), על חשיבות הנבטת קטניות, נדגים כיצד מנביטים ועוד.

נכין שייקים בריאים עם עלים ופירות, מרק אסייאתי, ירקות מוקפצים, רולים ויאטנמיים, סלט משורשים ועוד...

תוכנית הסדנא

נלקט ישירות מהגינה ומהשדה: חסות, אורוגולה, בוק צ'וי, עלי סלק, חוביזה, תרד בר ועוד.

מה נלמד?

  • על נפלאות העלים הירוקים לבריאותנו, ערכיהם התזונתיים ושילובם בבישול.
  • על סוגי אצות ("החסה של הים"), סגולותיהן הבריאותיות ושילובן בבישול.
  • על מזון שלם ומלא חיים.
  • על חשיבות ההנבטה של קטניות, נדגים כיצד מנביטים, ועל דרכים לשיפור עיכול קטניות.


מה נכין?

  • שני שייקים בריאים (מעולים לפתוח את הבוקר) עם פירות ועלים ירוקים. 
  • ציר ירקות עשיר שמהווה בסיס למרקים ומרק אסייתי עם אטריות סובה, שיטאקי ובוק צ'וי.
  • ירקות מוקפצים עם אצת היז'יקי ואטריות שעועית, ורולים ויאטנמים מאודים.
  • סלט עלים מיוחד עם קטניות מונבטות ונבטים וסלט השורשים שלי.
  • נקנח בלפתן מרענן וחליטה ולבסוף נאכל את מעשה ידינו באוויר הפתוח.

מחיר הסדנא: 150 ₪ למשתתף. 125 ₪ למנויים בסטודיו תכלת

למשתתפים יינתנו חומרים עיוניים בנושא ומתכונים

הרשמה מראש חובה

סיום משוער: 14:00

הסדנא נערכת בחיק הטבע

סדנא שמעשירה את הידע, מפתיעה ומחדשת ובעיקר קלה ומהירה להכנה, בריאה וטעימה

עדי סוקול- קצירי                                   
יועצת תזונה ובריאות בגישה האינטגרטיבית, שפית טבעית. 
הכשרה מ- IIN, Institute for Integrative Nutrition NY .
טלפון:  054-6647808
דוא“ל :
adi.sokol8@gmail.com
לגינה אורגנית בפייסבוק לחצו כאן


תאריך 5/03/2010 10:00 14:00
מיקום סטודיו תכלת ליוגה בכפר סירקין
הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים