eat well

אוכלים בריא מקורי

אוכלים בריא 3

מיתוס החלב – טוב או רע?

מיתוס החלב – טוב או רע?

ד"ר דן קרת ידון בשאלה החשובה האם חלב באמת נחוץ לבריאותנו ומה לא בריא בו, במסגרת כנס התזונה "אוכלים בריא 3". עוד בהרצאה: מה תפקידו ו"תרומתו" למחלות הפוקדות אותנו ואילו מוצרי חלב עדיפים יותר ואילו פחות
כיצד מזונות תמימים הורסים את בריאותנו

כיצד מזונות תמימים הורסים את בריאותנו

אנשים רבים סובלים מבעיות בריאותיות, פיזיות ונפשיות כתוצאה מתגובות שליליות למזון שהם אוכלים. בהרצאתו במסגרת "אוכלים בריא 3" ד"ר עדיאל תל-אורן ידבר על הסיבות הפיזיולוגיות והחברתיות להתהוות תגובות אלה ועל הדרכים לטפל בהם ואף למנוע אותם
סדנת בישול: גורמה בריא לייט

סדנת בישול: גורמה בריא לייט

במסגרת כנס התזונה "אוכלים בריא 3" תלמד שושי שטיינוביץ כיצד להכין בקלות אוכל טעים, בריא ומהנה מבלי לחוש שמשהו חסר. נשתמש במרכיבים איכותיים, עתירי סיבים ודלי שומן ונלמד להפיק את מרב הטעמים מכל שילוב אפשרי של חומרי גלם טבעיים וטריים
סדנת אפייה בריאה: השיר הפשוט של הלחם

סדנת אפייה בריאה: השיר הפשוט של הלחם

בסדנה של אורי מאיר צ'יזיק ואנומראל רותם במסגרת "אוכלים בריא 3", נלמד כמה פשוט לאפות לחם שאור טרי, מזין ואיכותי, מקמחים מלאים. נקבל תשובה לשאלות כמו - איך בוחרים קמח? מתי כדאי לאכול לחם? מדוע להימנע משמרים ועוד
מדריך לצריכה נבונה של תוספי תזונה

מדריך לצריכה נבונה של תוספי תזונה

ד"ר אביגיל גלבוע תלמד מהם תוספי תזונה – ויטמינים, מינרלים, שמני אומגה, חלבונים, אנזימים ועוד. מה ההבדל בין ריכוז מרכיבי מזון באוכל לבין הריכוזים בתוספים ומדוע תוספי התזונה חיוניים הן לאנשים בריאים והן לאנשים חולים, גם כאשר תזונתם נכונה
כיצד לבחור את המזון שאנו צורכים?

כיצד לבחור את המזון שאנו צורכים?

כיצד לתת לגוף את החומרים הנכונים שדרושים לו, בכמות ובאיכות, לצורך בנייה, למניעת מחלות ולריפוי. בהרצאתה במסגרת "אוכלים בריא 3" תיתן ד"ר איילת רוזנפלד כלים כיצד להיות צרכנים נבונים - איך לקרוא תוויות, על מה לשים דגש וממה להתרחק
הכולסטרול הטוב, הרע והמכוער

הכולסטרול הטוב, הרע והמכוער

ד"ר דן קרת ידון בהרצאתו במסגרת כנס "אוכלים בריא 3" האם הקשר בין כולסטרול ומחלות לב הוא אכן כה משמעותי? האם הסטטינים הם אכן "תרופת המאה" כפי שמרבית הרופאים חושבים? כיצד תעריכו את הסיכון האמיתי שלכם למחלת לב?

בקרת משקל לפי הגישה הנטורופטית

בקרת משקל לפי הגישה הנטורופטית

ד"ר גילית שטיינר תדבר על מצבי לחץ וחוסר איזון הורמונלי, במסגרת "אוכלים בריא 3", ועל השפעתם הרבה על יכולת הירידה במשקל. נבין את הקשר בין רעלים בגוף ותפקוד הכבד לבקרת משקל ונלמד מהי הגישה הנטורופתית לשמירה על משקל תקין
כיצד לחיות חיים בריאים וארוכים

כיצד לחיות חיים בריאים וארוכים

בהרצאה של ד"ר עדיאל תל-אורן במסגרת "אוכלים בריא 3" נלמד כיצד להבחין בין מזונות מאריכי חיים ובין מזונות מקצרי חיים וגורמי מחלות. מיועד לכל שוחרי הבריאות המעוניינים להכיר דרך מוכחת מדעית לאריכות חיים בבריאות טובה
סדנת בישול: על שמנים טובים ושמנים רעים

סדנת בישול: על שמנים טובים ושמנים רעים

בסדנה של זוהר צמח וילסון ואביטל סבג במסגרת כנס התזונה "אוכלים בריא 3" נלמד על שמנים רוויים ובלתי רוויים ונופתע לגלות מיהם השמנים המועילים והחיוניים ומי המזיקים וההרסניים ונכין מאכלים מזינים וקלים להכנה
סדנת בישול: תזונה ללא גלוטן - מתכון בדוק למניעת מחלות

סדנת בישול: תזונה ללא גלוטן - מתכון בדוק למניעת מחלות

85% מהאוכלוסיה המערבית תרוויח מהימנעות מדגנים, גם אם הם מלאים ואורגניים, מדוע? בסדנה של ציונה מלמן במסגרת "אוכלים בריא 3" נבין מהו גלוטן, מהן השפעותיו המזיקות ומהי "תרומתו" למחלות כמו סכרת, השמנה, לחץ דם גבוה וסרטן
סדנת בישול: חיים אנרגטיים עם מזונות-על ושייקים ירוקים

סדנת בישול: חיים אנרגטיים עם מזונות-על ושייקים ירוקים

בסדנה של טליה לוין במסגרת "אוכלים בריא 3" נלמד על מזונות-על (Superfoods) עתיקי יומין שהפכו לנגישים בחנויות הטבע, כגון: תותי גוג'י, פולי קקאו, זרעי צ'יה, אבקת שורש מאקה, אצת כלורלה, אצת קלפ, אצת ספירולינה, פולן דבורים ועוד
תזונת ילדים בעידן השפע

תזונת ילדים בעידן השפע

הנטורופטית קארין אור תדבר ב"אוכלים בריא 3" על השפעות התזונה המודרנית על בריאות והתנהגות ילדינו, ותדון במגיפת ההשמנה ובגידול בהפרעות קשב וריכוז. נתוודע גם להמלצות התזונתיות השגויות שאנו מקבלים מתעשיות המזון
האתגר: מזון מקומי

האתגר: מזון מקומי

הרצאתו של אורי מאיר צ'יזיק במסגרת כנס התזונה "אוכלים בריא 3" פונה לכל מי שרוצה להכיר את מגוון המזונות, שגדל ליד ביתו וחשיבותו לבריאות. נדבר על חשיבות הצריכה המקומית ועל מסורות האוכל של המקום בו אנו חיים ואוכלים
תזונה מתחשבת: לאכול בריא זה להציל את העולם

תזונה מתחשבת: לאכול בריא זה להציל את העולם

בהרצאה מרתקת, במסגרת "אוכלים בריא 3", תמי צרי תיתן טיפים פשוטים וישימים לחיים אקולוגיים עירוניים: נלמד לגדל עשב שעורה על אדן החלון, להנביט קטניות בצנצנות, לנצל שאריות אוכל, לאכול אורגני בזול, ליהנות מגלידה בריאה כל השנה ועוד
כיצד לבחור בצורה מושכלת את המזון שאנו צורכים?

כיצד לבחור בצורה מושכלת את המזון שאנו צורכים?

ההרצאה של ד"ר דן קרת בכנס "אוכלים בריא 2" מיועדת לכל מי שרוצה לדעת מה עליו לאכול כדי להיות בריא, החל מהמזון האופטימאלי ועד לפחות מוצלח. מה השיקולים שאמורים להנחות אותנו בבחירת המזונות? פרטים נוספים בכתבה.
המזון: תרופה או מניעה?

המזון: תרופה או מניעה?

ההרצאה תינתן (בעברית) על-ידי הרופא-התזונאי האמריקאי, ד"ר עדיאל תל-אורן שיגיע לביקור בארץ וישתתף "באוכלים בריא 2". ההרצאה מיועדת לכל מי שרוצה לדעת כיצד להירפא ממחלות ולמנוע אותן באמצעות תזונה נכונה. פרטים בכתבה.
המפתח לבריאות מערכת העיכול

המפתח לבריאות מערכת העיכול

ההרצאה של ד"ר אריה אבני בכנס "אוכלים בריא 2" מיועדת לכל מי שסקרן לדעת איך פועלת מערכת העיכול ואיך ניתן למנוע מחלות במערכת חשובה זו. בהרצאה נלמד על מתנות רבות שאנו יכולים להעניק לבטן שלנו. פרטים נוספים בכתבה.
המטבח האנרגטי – סדנת בישול לחיים אנרגטיים

המטבח האנרגטי – סדנת בישול לחיים אנרגטיים

סדנת בישול הבריא של אביטל סבג וזהר צמח וילסון בכנס "אוכלים בריא 2" פונה לאלה שרוצים להכניס יותר אנרגיה לחיים באמצעות בחירת המזונות המתאימים. פרטים נוספים בכתבה הבאה.
Next Page 
דרונט בניית אתרים