Thymoquin_Fly
Laisha_Fly

סדנת בישול: על שמנים טובים ושמנים רעים

מאת: אביטל סבג - שפית מזון בריא ומומחית לרפואה טבעית. זהר צמח, יועץ תזונה אינטגרטיבי
זמן קריאה: 2 דקות
בסדנה של זוהר צמח וילסון ואביטל סבג במסגרת כנס התזונה "אוכלים בריא 3" נלמד על שמנים רוויים ובלתי רוויים ונופתע לגלות מיהם השמנים המועילים והחיוניים ומי המזיקים וההרסניים ונכין מאכלים מזינים וקלים להכנה
PassoverFocus_IN

 

סדנת בישול: על שמנים טובים ושמנים רעים

הסדנה מיועדת לכל מי שתמיד רצה להכיר מהם השמנים הבריאים ולדעת כיצד לשלבם בהכנת המזונות שלנו. אנו מוצפים במידע סותר ומבלבל, שאינו מאפשר לדעת את האמת. בסדנה זו נלמד על שמנים רוויים ובלתי רוויים ונופתע לגלות מיהם השמנים המועילים והחיוניים ומי המזיקים וההרסניים. נכין מאכלים מזינים וקלים להכנה כמו כריך קייצי בריא עם חמאת גהי טהורה, שייק קייצי עם שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה וסלט קייצי בתיבול שמן זית אורגני.

אביטל וזהר

אודות המנחים:

 

זהר צמח וילסון הוא מורה ויועץ בגישת התזונה האינטגרטיבית. מייסד מרכז Alok Holistic Health בניו יורק. מנחה ומרצה בתחום הבריאות והתזונה בארץ ובעולם. יועץ בריאות הוליסטית מוסמך על ידי ה- American Association for Drugless Practitioners. חבר ב-Psi Chi, אגודת הכבוד הלאומית האמריקאית בפסיכולוגיה. יועץ הבריאות והתזונה בסדרת הטלוויזיה "לסדר את הראש" בערוץ 2. מגיש תוכניות הרדיו "בין שמיים לארץ" ו"צעד אחד קטן" בנושאי תזונה, גוף-נפש, ואקולוגיה.

 

התנסויותיו האישיות והמקצועיות של זהר הינן מגוונות וצבעוניות, הן כוללות את עולמות העסקים, הבידור, היצירה, הרוח והן הנחו את עבודתו אל ההתמקדות בסיוע לאנשים השואפים לחולל שינוי בחייהם, אנשים הרוצים שיפור איכותי ומוכנים להיפתח בהדרגה ובאומץ אל תהליך שיקנה להם את אורח החיים לו הם באמת מייחלים. חיים של בריאות גופנית ונפשית, התמודדות חיובית עם אתגרים, סיפוק, יצריות בונה, זוגיות מפרה, ויצירתיות מזינה.

 

אביטל סבג עוסקת מזה שנים רבות בתחומים רבים של רפואה משלימה ותזונה. במקצועה היא נטורופתית מוסמכת Li.ac.N.D, המתמחה בתזונה ודיקור סיני. מעבר לכך היא גם מומחית לרפואה ותזונה טבעית, מרצה לתזונה, רפואה טבעית, ושיטות מגע בבתי הספר לרפואה משלימה. אביטל מעבירה סדנאות מעשיות לבישול בריא, המפעילות את כל החושים ופותחות הזדמנות לאנשים לעבור את השינוי בתזונה בצורה יותר נעימה, הלכה למעשה.

 

את אביטל תוכלו לראות כמגישה ומשתתפת בתכניות בריאות בטלויזיה בערוץ 2, ערוץ 10, וערוץ האוכל וכותבת בעיתונות ("את," "חיים אחרים," "דרך האוכל"). עורכת אירועי קייטרינג בריא ומלווה מסעדות ואירועים בייעוץ מקצועי בנושאי תזונה בריאה.

 

מתי?

 

יום שישי, 27.5, 9:30-11:00

 

רכישת כרטיסים:

 

עלות כל הרצאה או סדנת בישול – 45 ₪
בהרשמה מוקדמת עד 20.5 – 35 ₪

הבטיחו מקומכם מראש
מספר המקומות מוגבל!
הכניסה למתחם הדוכנים – ללא תשלום.

לרכישת כרטיסים בתיאטרון גבעתיים:
03-7325340 שלוחה 2
רח' רמז 40 גבעתיים (דרך השלום פינת דרך יצחק רבין)

 

שעות פעילות הקופה:
ימים א'-ה': 09:00-13:00 , 15:30-20:00 יום ו': 09:00-13:00

 

חניה חינם לבאי הכנס בחניון "יעד" (צמוד לתיאטרון) וגם בחניון בניין "פלאפון". מספר המקומות מוגבל.

 

תחבורה ציבורית – לנוחיותכם מספר קווי דן לתיאטרון גבעתיים:
מת"א- קווים 71,56,55,52,31,23,11 & מגבעתיים ורמת גן- קו 57

 

הבטיחו מקומכם. מספר המקומות מוגבל

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו