עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > לתת לתת הלתת היא שעורה נבוטה וקלויה. בזמן הנביטה נוצר, בין היתר, גם סוכר הלתת, המורכב משתי יחידות של גלוקוז ונקרא גם "מלטוז". מוצרים שאולי יעניינו אותך שמן CBD G.I.Balance סדנאות בישול בהדרכת ענת פרנק משקה ארוניה וחמוציות אורגני, הפתרון המושלם לדרכי השתן Digest Support סדרת כלי בישול BIOCOOK בנוסף אולי תאהב/י רטטוי ירקות צבעוני המסע אל המעי הגס הפוגה מבורכת של בריאות רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו