עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך בלנדר בלנדטק Blendtec Classic 575 שחרור מהתמכרויות ואכילה רגשית IRON MAX קורס הורמונים מקצועי למטפלים COLLAGEN SPARK תוצרת טרייה, נקייה מכימיקלים ובריאה, עד הבית בנוסף אולי תאהב/י בראוניז בננה טבעוניים ללא גלוטן בקע סרעפתי - למה זה קורה ומה יכול לעזור? רטטוי ירקות צבעוני רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו