In2024_Fly
supherb_Fly

ספגטי קישואים ברוטב אלפרדו

מאת: שירלי בר, שפית רו-פוד
זמן קריאה: < 1 דקה
In2024_Article

ספגטי קישואים ברוטב אלפרדו

להכנת הספגטי:

קולפים כ-3- 4 קישואי זוקיני בקולפן לקבלת רצועות דקיקות.

להכנת הרוטב: 

1/2 כוס אגוזי מקדמיה

 

1/4 כוס גרעיני דלעת

 

1/4 כוס גרעיני חמניה

 

2 שיני שום  

 

3 כפות רוטב סויה טבעי

 

טוחנים את המצרכים במעבד מזון ומוסיפים מים עד לקבלת רוטב בסמיכות רצויה.

 

מניחים את הרוטב מעל הקישואים הקלופים ומגישים.

* ניתן להוסיף פטריות קצוצות מושרות במעט רוטב סויה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו