Nadar_Fly
bari14_Fly

"פסטת" דלעת ופאפיה ברוטב עגבניות

מאת: עדי סוקול- קצירי, מאמנת תזונה ובריאות בגישה האינטגרטיבית
זמן קריאה: < 1 דקה
Thymoquin_In

"פסטת" דלעת ופאפיה ברוטב עגבניות

בחום הזה אין לי כ"כ תיאבון יחד עם העובדה שהתוצרת המקומית כעת דלה מאוד, יש צורך לאכול משהו מהיר, קליל ומקרר. זהו פיתרון נפלא עם פירות העונה שיש כעת בשפע.

 

פסטת דלעת פאפיה
פסטת דלעת פאפיה צילום: עדי סוקול-קצירי

להכנת הפסטה (כמות לשני אנשים):
קולפים חצי דלעת מתוקה וחצי פאפיה לרצועות דקות (בקולפן)

 

להכנת רוטב העגבניות:
במעבד מזון טוחנים 2 עגבניות וחופן עגבניות שרי, יחד עם בזיליקום, שני שיני שום, מלח גס ופלפל שחור.

מרכיבים את המנה:
מניחים את הרצועות ומעליהם בוזקים את הרוטב, מעט נבטים, מונבטים (אני אוהבת להוסיף עדשים שחורים מונבטים), כוסברה, נענע וזרעי חמניה, דלעת ושומשום.
*ניתן להוסיף גם עגבניות מיובשות, אנדיב, רצועות אצות נורי/ היז'יקי ועוד.
מגישים עם רוטב סויה, חצי לימון וצ'ופסטיק.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו