eat well

קבב טבעוני

Bookmark and Share

קבב טבעוני

5 מנות
1.5 כוסות אגוזי מלך מושרים שעתיים
1.5 כוסות זרעי חמניה מושרים שעתיים
1.5 כוסות שקדים מושרים 6 שעות
1 כף שום כתוש
1/2 כוס פטרוזילה קצוצה
2 כפות עלי רוזמרין טרי
2 כוסות מרינדת פטריית פורטבלו *
1 כף בצל סגול קצוץ
1/2 כף ג'ינג'ר כתוש
1 כוס פלפל אדום קצוץ
1 כף פלפל חריף – צ'ילי כתוש
1.5 כפית זרעי כמון (לא באבקה)
1/2 כוס שמן זית כתית מכבישה קרה
חצי כוס רוטב ברביקיו *

למרינדה:
2 כוסות פטריית פורטבלו קצוצות
1 כוס רוטב סויה טבעי אורגני
1/4 כוס שמן זית
להשרות פטריות ורוטב סויה ל- 30 דקות.

רוטב ברביקיו

21/2 כוסות
1 כוס עגבניות קצוצות
1/4 כוס בצל קצוץ
1/2 כוס עגבניות מויבשות קצוצות
1כפית שום כתוש
3/4 כפית פלפל חריף כתוש (צ'ילי)
4 עלי בזיליקום טריים
1/2 כוס תמרים – מג'הול
שמן זית או מיץ עגבניות טרי לפעולת הבלנדר
1/4 כף שמן רוטב סויה טבעי אורגני
מלח
פלפל לבן
1 כף שמן זית

לאחד אל כל המרכיבים במעבד מזון ולטחון.
להוסיף מעט מיץ עגבניות או שמן זית במידה והרוטב סמיך מדי.
להוסיף רוטב סויה, מלח ושמן זית.

להכנת הקציץ:
לאחד אגוזי מלך, זרעי חמניה שקדים ושום למעבד מזון ולעבד עד לקבלת מרקם בצקי. להוסיף שמן זיתבמידה והעיסה סמיכה מדי.
להוסיף, מלח, פלפל לבן, פטרוזיליה, סלרי, מרינדת פורטבלו, בצל, ג'ינג'ר, רוזמרין, טרגון, פלפל אדום, פלפל חריף, זרעי כמון ושמן זית. לערבב היטב.
לעצב צורת קציץ (loaf) בגובה של 1.5 ס"מ על גבי נייר הייבוש.
לייבש שעה.
לצקת את רוטב הברביקיו מעל הקציץ.
לייבש 2-3 שעות במייבש מזון או כחצי שעה-שעה בתנור רגיל על חום נמוך


לאתר של נירה שניידר

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים