eat well

שיפודים "על האש"

Bookmark and Share

שיפודים "על האש"

20 יחידות
1 חציל מקולף וחתוך לקוביות
2 זוקיני קטנים חתוכים לקוביות
35 עגבניות שרי
24 פטריות שיטאקי טריות (במידה והן מיובשות – להשרות במיים כשעתיים)
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס רוטב סויה אורגני
3 תמרים מג'הול מושרים 20 דקות
1 כף עלי רוזמרין טריים קצוצים

לשים את הירקות בקערת זכוכית.
לערבל שמן, רוטב סויה ותמרים בבנדר.
להוסיף רוזמרין לתערובת
לצקת את המרינדה מעל הירקות ולשמור במקרר כשעה
להשחיל את הירקות על שיפודי עץ.
לצקת את שארית המרינדה מעל השפודים.
לייבש כ – 12 שעות במייבש מזון או כחצי שעה-שעה בתנור רגיל על חום נמוך או על הגריל

 לאתר של נירה שניידר

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים