eat well

מרק סלק

Bookmark and Share

בורשט (מרק סלק)

(4 מנות)

1 כוס שקדים מושרים ללילה ושטופים במי ברז
2 כוסות מים
3 ראשי סלק, מקולפים וחתוכים לפיסות קטנות
1/4 כוס עלי שומר קצוצים
1 כוס עלי כרוב קצוצים דק
1 שן שום
2 כפות שמן זית

הכנה:

לטחון שקדים ומים בבלנדר.
להעביר דרך שק גבינה לקבלת החלב ולהניח לתוך קערה גדולה.
להוסיף את יתר המרכיבים לחלב השקדים ולטחון בבלנדר. להגיש עם זילוף שמן זית מלמעלה

מרק סלק צונן
מרק סלק חי

לאתר הבית של נירה

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים