In2024_Fly
supherb_Fly

מרק אספרגוס קרמי

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
In2024_Article

מרק אספרגוס קרמי

 

(4 מנות)

1/2 כוס אגוזי מלך, מושרים ל 2- 3 שעות ושטופים במי ברז
3 כוסות אספרגוס קצוץ ( ללא החלק התחתון הקשה)
2 כוסות מים
3 גבעולי סלרי חתוכים לשלושה שלישים
מלח ים אטלנטי

הכנה:

להניח אספרגוס בקערה גדולה.
לאחד את יתר המרכיבים לבלנדר ולטחון
לצקת את על האספרגוס הקצוץ ולהגיש.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו