bari14_Fly
himalayaKrem_Fly

קרמבו raw-food תות וניל

מאת: מור אברג'יל
זמן קריאה: < 1 דקה
Sunrider_Article


(כ- 6 עוגיות)

 

העוגיות

המרכיבים

1/2 כוס אגוזי פקאן טחונים

כף וחצי פשתן טחון

1 כף גדושה אבקת קקאו אורגני

כפית תמצית וניל

3 כפות סירופ מייפל טבעי

2 כפות מים

1 תמר מג'הול

קמצוץ מלח

אופן ההכנה

1.    מעבדים הכל במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה.

2.    יוצרים כדורים קטנים ומהדקים לתחתיות של תבנית שקעים מסיליקון.

3.    מייבשים במייבש מזון (בתנור בחום 70% עם דלת פתוחה: מייבשים כ- 3 שעות, עד שניתן להוציא את העוגיות מהתבנית ואז מניחים על נייר אפייה וממשיכים לייבש עוד 3 שעות).

המילוי – קרם תות וניל

המרכיבים

1 כוס קשיו

3 כפות דבש / מייפל

2 כפות תמצית טבעית בטעם תות

1/4 כוס מים

אופן ההכנה

מכניסים הכל לבלנדר ומעבדים הכל עד לקבלת תערובת קרמים.

הכנת ציפוי השוקולד

המרכיבים

60 גרם חמאת קקאו

25 גרם עיסת קקאו

2 כפיות דבש / מייפל / סילאן

אופן ההכנה

1.    ממיסים את חמאת הקקאו יחד עם עיסת הקקאו בבן-מארי על אש נמוכה מאוד.

2.     כאשר נמס לחלוטין, מסירים מהאש, מוסיפים את הדבש ואת תמצית התות ומערבבים היטב.

הרכבת הקרמבו

1.    מעבירים את הקרם לשקית זילוף.

2.    מזלפים קרם על כל עוגייה.

3.    מקפיאים לפחות לשעה להתייצבות.

4.    טובלים בשוקולד (כשהוא חם) והוא אמור תוך כמה שניות להתקשות.

5.    אם רוצים שכבה עבה יותר של שוקולד אז טובלים שוב.

 

מור אברג'יל

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו