eat well

ממרח חומוס עדשים

Bookmark and Share

מתכון חומוס עדשים

מצרכים:

1.5 כוסות של עדשים כתומות מונבטות
3 כפות גדושות של טחינה גולמית (רצוי מונבטת ובכבישה קרה)
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה

אופן הכנה:

1. מכסים את העדשים במים 1 ס"מ מעל גובהם.

2. מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה.

3. מעבירים את העדשים עם הנוזל למעבד מזון / בלנדר מוסיפים את שאר המרכיבים
וטוחנים. ניתן להוסיף מים בשלב הטחינה לקבלת מרקם רצוי.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים