PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

שוקולד ביתי על בסיס אבוקדו

מאת: ליזה ארזואן, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
supherb_IN

שוקולד ביתי על בסיס אבוקדו

צילום: 123RF

מרכיבים:

1 אבוקדו בוסר (קליפה בהירה, קשה וללא ריח)
2 כוסות קשוי לא קלוי או אגוזי לוז.
3-4 כפות קקאו איכותי.
1 כף סילאן או דבש לא מחומם.

אופן ההכנה:

מכניסים את כל הרכיבים מלבד האבוקדו למעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את האבוקדו וטוחנים עוד במעבד המזון.

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו