eat well

חומוס עדשים אדומות מהיר

Bookmark and Share

חומוס עדשים אדומות מהיר

המצרכים
כ- ¾ 1 כוסות (בערך)
1 כוס עדשים אדומות
1 וחצי כוסות מים
1/3 כוס שמן זית כתית מעולה
3-4 כפות מיץ מלימון טרי
1 שן שום כתושה
1 כפית כמון
 1/2 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה
עוד שמן זית, צנוניות פרוסות, רבעי בצל, פיתה, כוסברה או פטרוזיליה לקישוט


ההכנה
1. בוררים את העדשים, מניחים במסננת ושוטפים מתחת למי ברז. שמים בסיר עם המים, מביאים לרתיחה כ-3-2 דקות על אש בינונית. מורידים קצף. מסירים מהאש, מכסים ומניחים לנוח כ-12 דקות.
2. מעבירים למעבד מזון, מוסיפים  שמן זית, מיץ מלימון טרי, שום, כמון, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מעבדים למרקם גרגרי או משחתי כמו חומוס. אין לעבד יתר על המידה או התערובת
תהפוך יבשה (אך אז אפשר להוסיף עוד שמן זית או קצת מים אם רוצים).

לקוח מתוך ״אנטי-אייג׳ינג, תזונה, בריאות הוליסטית ויופי״ - סדנה בהנחיית פיליס גלזר

חומוס עדשים כתומות
חומוס עדשים אדומות מהיר (קובי קואנקס)

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים