eat well

בבגנוש קישואים

Bookmark and Share

בבגנוש קישואים

המצרכים:

  • 3 קישואים קצוצים
  • מיץ מחצי לימון 
  • כף שמן זית
  • 2 כפות טחינה
  • 3 גבעולים קצוצים של בצל ירוק
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. מאדים את הקישואים עם מעט מים על מחבת עד צריבה ומשחימים מעט.
  2. סוחטים מנוזלים. ניתן למעוך בעזרת מזלג על מסננת.
  3. מוסיפים לקישואים את יתר החומרים ומערבבים.
  4. מורחים בכריך או אוכלים ממנו כמות שהוא.

איזבל אדלר, נטורופתית


(123RF)

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים