eat well

קרם קשיו מתוק

Bookmark and Share

קרם קשיו מתוק

הרכיבים:

1 כוס קשיו
1 כוס מים
תוספות לבחירה: 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי, מקל וניל, 2 תמרים או כף צימוקים, קורט מלח, קורט קינמון.

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים ומשתמשים במוט עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מעבירים את התוכן לצנצנת זכוכית וסוגרים באופן חלקי (לא אוטמים) באמצעות מכסה\מגבת.
מניחים במקום מוצל וקריר למשך 24 שעות בקיץ ועד 72 שעות בחורף.
טועמים ומאחסנים בצנצנת זכוכית אטומה לגמרי עד כשבוע במקרר.

אלירן דה-מאיו מומחה לרפואה תזונתית, נטורופתיה וצמחי-מרפא


 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים