סלט אבוקדו, אשכולית ותרד
4 מנות; 1 כוס רוטב
טעמו העדין של האבוקדו ומרקמו השמנתי מהווים ניגוד יפה לעלי התרד ולאשכולית העסיסית והחמצמצה שבסלט זה.
חומרים:
סלט
1 אבוקדו גדול מוצק, קלוף, מגולען ופרוס
1 אשכולית אדומה גדולה, קלופה, מגורענת ומחולקת לפלחים
6 כוסות עלי בייבי תרד
רוטב
1/4 כוס מיץ אשכוליות
1 כפית דבש
1/2 כפית חרדל דיז'ון
1 שן שום קלופה וקצוצה דק
1/3 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
אופן הכנה:
להכנת הסלט: מערבבים בעדינות את האבוקדו והאשכולית בקערה קטנה. מוסיפים את הרוטב ומקררים כ-30 דקות.