PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

סלט אבוקדו, אשכולית ותרד

Laisha_In

 

4 מנות; 1 כוס רוטב
טעמו העדין של האבוקדו ומרקמו השמנתי מהווים ניגוד יפה לעלי התרד ולאשכולית העסיסית והחמצמצה שבסלט זה.

חומרים:

סלט

1 אבוקדו גדול מוצק, קלוף, מגולען ופרוס
1 אשכולית אדומה גדולה, קלופה, מגורענת ומחולקת לפלחים
6 כוסות עלי בייבי תרד

רוטב

1/4 כוס מיץ אשכוליות
1 כפית דבש
1/2 כפית חרדל דיז'ון
1 שן שום קלופה וקצוצה דק
1/3 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנה:

להכנת הסלט: מערבבים בעדינות את האבוקדו והאשכולית בקערה קטנה. מוסיפים את הרוטב ומקררים כ-30 דקות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו