In2024_Fly
PassoverFocus_Fly

סלט מנגולד ותפוחים

מאת: רומי חוכמה
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

חומרים:

צרור עלי מנגולד
2 תפוחים
בצל סגול

הכנה:

שטפו היטב חבילת עלי מנגולד.

גלגלו את העלים לצורת סיגר וחיתכו לקבלת רצועות צרות. חתכו גם את החלק הלבן – הוא טעים ופריך.

קחו 2 תפוחים וחתכו לקוביות או רצועות צרות. אפשר גם לקחת אגסים או תותים או רימונים או כל פרי שתחפצו (אם לא פרי אפשר להוסיף פלפל אדום מתוק קצוץ לקוביות ).

הוסיפו בצל סגול קצוץ לקוביות או לחילופין עירית או בצל ירוק קצוצים דק.

הרוטב:

– 2 כפיות סירופ אגבה.
– 4 כפות שמן זית.
– 2 כפות מיץ לימון.
– חצי כפית מלח.
– 2 שיני שום טרי כתוש.

תוספת אפשרית: זרעי כוסברה טחונים, במיוחד אם תטחנו אותם במקום לקבלת אבקה טרייה וריחנית.

לאתר של רומי חוכמה

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו