eat well

סלט אלפאלפה

Bookmark and Share
סלט אלפאלפה

זמן הכנה: 10 דקות

המצרכים לסלט:
2 כוסות נבטי אלפאלפה
 אחד וחצי כוסות כוסמת מונבטת*
 1 אבוקדו חתוך לרצועות
 ½ מלפפון חתוך קטן
 1 גבעול סלרי חתוך קטן
 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
ערבבו היטב את כל מצרכי הסלט בקערה.

המצרכים לרוטב:
 כוס מיץ תפוזים
 1 כף רוטב סויה טבעי אורגני
 ½ כוס חמאת שקדים
 ¼ כוס מיסו

אופן ההכנה:
ערבבו את כל מצרכי הרוטב בבלנדר ושיפכו מעל לסלט אלפאלפה.
* את הכוסמת מנביטים על ידי השרייה במים למשך 8-6 שעות, ולאחר מכן שוטפים היטב ומסננים.
   מהר מאוד תתחילו לראות את "הזנבות" שלהם.
הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים