eat well

קייל מוקפץ כתוספת לדגנים או לקטניות

Bookmark and Share
עלי קייל (By arien)
עלי קייל (By arien)

קייל מוקפץ כתוספת לדגנים או לקטניות

צרור קייל  חתוך ללא הגבעול
2 בצלים חתוכים
3 שיני שום גרוסות
חופפן פטרוזיליה/כוסברה
3 פטריות שמפיניון/שיטאקי או כל סוג אחר לפי בחירה
כף שמן זית/שמן קוקוס
כפית חרדל דיזון
מלח, פלפל

הכנה:
במחבת (ללא שמן) לאדות בחום את הבצל עד שמתרכך קלות, להוסיף שמן זית, שום ופטריות ולהמשיך להקפיץ כ- 5 דקות, להוסיף את עלי הקייל,  ולהמשיך להקפיץ עד שהירוקים מתרככים אך עדין שומרים על צבע ירוק עז, לקראת סיום לערבב כפית חרדל בחצי כוס מים רותחים לשפוך מעל, לערבב קלות, להוסיף את הפטרוזיליה/כוסברה לתבל ולהגיש.

 

 סאלי אלבגלי- קריקלר

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים