In2024_Fly
In2024_Fly

סלט מנגו ושומר קייצי

מאת: חגית אריאלי – שיינפלד, רפואה איורוודית
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

סלט מנגו ושומר קייצי

 

חומרים לסלט:

 

2 ראשים צעירים של מנגו
2 מנגו בשלים מזן "מאיה"
3/4 כוס עלי כוסברה קצוצים דק

 

חומרים לרוטב:

2-3 כפות שמן זית
מיץ לימון סחוט טרי
1-2 שיני שום כתושות
1/2 כפית סומק
מלח ופלפל שחור גס

אופן ההכנה:

 

1. מסירים את הקצוות העליונים של ראשי השומר, חוצים את הראשים לאורך, ופורסים את השומר לחתיכות קטנות
2. קולפים את המנגו וחותכים אותו לחתיכות קטנות
3. מוסיפים את עלי הכוסברה הקצוצה (כל המרבה הרי זה משובח…)
4. מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול ע"פ העדפה אישית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו