אנטי פסטי מחמשת הצבעים
חומרים:
2 בצל סגול
כרובית בינונית
2 בטטה גדולות
3-4 קישואים
3 פלפל אדום
3 ראשי שום
קורנית (טימין)
רוזמרין
שמיר
1 כף חומץ בלסמי
שמן זית
פלפל שחור
מלח ים
אופן ההכנה:
פורסים לפרוסות דקות יחסית- בצל סגול, בטטה וקישואים.
לחתיכות-כרובית ופלפל אדום
מסדרים בצורה יפה את הירקות על תבנית עם נייר אפייה
הרוטב:
שמן זית, חומץ בלסמי, שום, מלח ים (אפשר להוסיף מעט פלפל שחור)
שופכים מעל הירקות את הרוטב ומפזרים את עשבי התבלין (קורנית, רוזמרין)
להכניס לתנור שחומם קודם לכן למשך כשעה עד שמוכן.
לאחר הבישול- מעל הקישואים- אפשר לפזר שמיר (אפשר לשים את השמיר ביוגורט).
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |