סלט קישואים אפויים
מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
10-5 קישואים מזן זוקיני
מעט שום כתוש
מעט רוזמרין יבש
מעט שמן זית
אופן הכנה:
פורסים את הקישואים לרצועות דקיקות, אם הקישואים ארוכים כדאי לחצות אותם לרחבם ובכך לקצר את הרצועות.
מסדרים אותם בסמיכות בתבנית עם נייר אפיה ואופים בתנור (עדיף טורבו) בחום 170 מעלות כ- 15 דקות, כשמזהיבים מעט ומתייבשים, מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר הרכיבים, מערבבים בעדינות.