supherb_Fly
In2024_Fly

סלט אבוקדו עם תמרים ותפוזים

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

חומרים:

150 גרם תמרים בחתיכות קטנות
תפוז אחד מקולף וחתוך לחתיכות
בצל אחד חתוך לטבעות
2 אבוקדו חתוכים לקוביות
2/3 כוס רוטב ויניגרט (מ- חומץ, שמן זית, מלח, פלפל ועוד לפי הטעם)

אופן הכנה:

יש לערבב את כל הפירות, לקשט בטבעות הבצל ולשפוך מעל את הרוטב.
התוצאה היא סלט קל ומהיר מאד להכנה, שגם נראה טוב וגם טעים (ניתן להוסיף צימוקים, אגוזים ופירות יבשים).

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו