supherb_Fly
Laisha_Fly

אננס ומנגו עם גוג'י ברי וקרם קוקוס קשיו

מאת: נלי קרפנר ויעל דרור- סרוסי
זמן קריאה: 2 דקות

צילום: 123RF גוג'י ברי

Laisha_In

אננס ומנגו עם גוג'י ברי וקרם קוקוס קשיו

להכנת האננס (ל-6 מנות)

מצרכים:

אננס בשל ומקולף לגמרי
1/2 כוס סירופ אגבה
1/2 כפית כוכב אניס כתוש
חופן מרוות אננס או נענע קצוצים
1/3 כוס גוג'י ברי (מושרים לכמה דקות במים חמים מסוננים וסחוטים)

 

אופן הכנה:

1. פורסים את האננס לפרוסות דקיקות בעזרת מנדולינה או סכין.

2. על גבי צלחת שטוחה פורסים ניילון נצמד ומשאירים שוליים רחבים מסביב.

3. מרדדים כל פרוסת אננס בזהירות עם כף היד ומכסים בשכבה נוספת של ניילון.

4. מקפלים את צדדי הפלסטיק וחוזרים על התהליך עם כל שכבה.

5. מכניסים את האננס למקפיא למשך חצי שעה עד שמוכן להגשה.

6. בקערה קטנה מערבבים את כוכבי האניס הכתושים עם סירופ האגבה.

7. לפני ההגשה מוציאים את האננס מהמקפיא ומפרידים לפרוסות בודדות.

8. מזליפים את הסירופ על האננס.

 

להכנת קרם קשיו, קוקוס ומנגו

המצרכים:

 

1 כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים לפחות שעתיים
1 כוס מנגו חתוך לקוביות
1/3 כוס סירופ אגבה
1/3 כוס חלב קוקוס
6 כפות חמאת קוקוס

 

אופן הכנה:

1. מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון עד שמתקבל קרם חלק.

2. יוצקים את חלב הקוקוס בהדרגה בכדי להימנע מקבלת תערובת דלילה מידי (ניתן להוסיף מעט מים במידת הצורך).

3. מצננים את התערובת ולהוסיף כף מעל האננס.

4. מפזרים את הגוג'י ברי ועשבי התיבול.

 

ספירולינה | זרעי צ'יה | גוג'י ברי | קינואה | ג'ינג'ר | שיבולת שועל | ניקוי רעלים | שמן קוקוס
קקאו | מורינגה | זרעי פשתן | קייל | קינמון | ויטמין e | שום שחור | תזונה קטוגנית | שקדים |
תזונה נכונה | ויטמין c | סטיביה | בננה ערך תזונתי | מתכונים בריאים | אלוורה | זוטה לבנה
שמרי בירה | מאקה | תוספי תזונה | מומיו | כלורלה | מזונות על | ויטמין b6| נוני | מגנזיום באוכל | ערך גליקמי | קורדיספס | צום מיצים | שמן זרעי ענבים | גזר |  קצח | אבות המזון
סלניום במזון | פלפל אדום | בטטה |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו