supherb_Fly
Laisha_Fly

גרנולה עם "טריק"

מאת: אפרת כהן, נטורופתית ואירידולוגית
זמן קריאה: < 1 דקה
Thymoquin_In

גרנולה עם "טריק"

חצי כוס ממרח שקדים (שקדימון או שקד-לי)
2 כפות סירופ מייפל אמיתי
2 כפות שמן קוקוס
חצי כוס גרעיני חמניות
חצי כוס שומשום מלא
רבע כוס אגוזי לוז קצוצים
חצי כוס צנוברים או אגוזי קשיו קצוצים
חצי כוס צימוקים אורגנים חצויים
8 פריכיות אורז מלא שבורות לחתיכות בגודל של שקד

 

אופן ההכנה:
1.ממיסים בסיר גדול את ממרח השקדים, שמן הקוקוס והמייפל על אש נמוכה.
2. בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים.
3. שופכים את תערובת האגוזים לסיר ומערבבים היטב עד שהחומרים היבשים מצופים בתערובת.
4. מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בחום של 150 מעלות כ 30 דקות, תוך ערבוב מדי 8 דקות.
5. מניחים להצטנן ומאחסנים בצנצנת זכוכית במקפיא.

 

אפרת כהן, נטורופתית, אירידולוגית, מנחה סדנאות לבישול ואפיה בריאים, בעלת מרכז "תרפא" לריפוי טבעי בבאר שבע, מנהלת קייטרינג בריא לאירועים אקסלוסיביים. ליצירת קשר עם אפרת: alonef@gmail.com

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו