Nikui_Fly
Nadar_Fly

פשטידת קינואה ואגוזים

Thymoquin_In

פשטידת קינואה ואגוזים 

 

חומרים: להכנת 4 מנות

1 כוס קינואה
1 כוס בצל קצוץ
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
½ כוס סלרי חתוך לקוביות
½ כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
½ כוס צנוברים
½ כוס אגוזי אלסר (לוּז) קצוצים
1 כפית תערובת תבלינים איטלקית
1 כפית שמרי בירה (שמרים תזונתיים)
קמצוץ אבקת שום

 

אופן ההכנה:

בשלו בסיר מכוסה את הקינואה והבצל עם שתי כוסות מים והניחו על להבה קטנה למשך 15 דקות.
שימו בקערה נפרדת את רסק העגבניות, הפטרוזיליה, הסלרי, הפלפל, האגוזים והתבלינים וערבבו היטב. ערבבו יחד עם הקינואה והבצל ושימו את התערובת בכלי פיירקס בתנור למשך 30 דקות בטמפרטורה של 95 מעלות צלזיוס. אנשים רבים אוהבים לאכול את המאכל הזה בתוספת רוטב עגבניות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו