PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

מאפינס מקוואקר וצימוקים

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

חומרים:

1 כוס קוואקר שיבולת שועל
1 כוס יוגורט
½ כוס שמן
¾ כוס סוכר
1 ביצה
1 כוס קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
½ כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית מלח
1 כוס צימוקים קטנים או קצוצים

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-200 מעלות.
משרים בקערה גדולה את הקווקר ביוגורט, למשך 10 דקות.
מוסיפים את השמן, הסוכר והביצה ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, האבקות והמלח. מפזרים את הצימוקים על התערובת.
יוצקים את תערובת הקווקר מעל תערובת הקמח ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
בעזרת כף ממלאים את השקעים או המנזטים ואופים 20 דקות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו