PassoverFocus_Fly
supherb_Fly

פשטידת דוחן

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
supherb_IN

חומרים:

2 שיני שום כתושות
3-4 כפות שמן זית
1 כוס דוחן
2 כוסות בצל קצוץ
1 וחצי כוס סלרי קצוץ
6 כוסות עגבניות משומרות ללא הנוזלים
1 כפית בזיליקום
1 כפית מלח
2 כפיות אבקת בצל
1 כפית אורגנו
2 כפיות דבש
כוס וחצי זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
כוס וחצי חתיכות קשיו או אגוזי מלך

אופן ההכנה:

לטגן את השום בשמן בסיר גדול, להוסיף את הדוחן, את הבצל ואת הסלרי ולהמשיך לטגן כ- 20 דקות, תוך כדי ערבוב . לערבל את העגבניות במעבד מזון ולהוסיף לסיר . להוסיף את יתר החומרים פרט לקשיו ולערבב היטב, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהמים נספגים . להסיר מהאש להוסיף את חתיכות הקשיו או את אגוזים ולערבב . לצקת לתבנית אפייה משומנת ולאפות ב- 180 מעלות חצי שעה.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו