Laisha_Fly
Laisha_Fly

מאפה דוחן

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
supherb_IN

חומרים:

‏2 שיני שום קצוצות‏
‏3-4 כפות שמן זית‏
‏1 כוס דוחן‏
‏2 כוסות בצל לבן
½ 1 כוס סלרי קצוץ‏
6 כוסות עגבניות מרוסקות‏
‏1 כפית בזיליקום‏
‏1 כפית מלח‏
‏1 כפית אורגנו‏
‏2 כפיות דבש‏
‏כוס וחצי זיתים שחורי מגולענים ופרוסים
כוס וחצי חתיכות קשיו או אגוזי מלך‏

אופן ההכנה:

לטגן את השום בשמן בסיר גדול, להוסיף דוחן, בצל, סלרי ולהמשיך לטגן כ-20 דקות, ‏תוך כדי ערבוב.‏
לערבל את העגבניות במערבל מזון ולהוסיף לסיר. להוסיף את יתר החומרים פרט ‏לאגוזים, לערבב היטב, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהמים ‏נספגים.‏ להסיר מהאש להוסיף את האגוזים ולערבב. לצקת לתבנית אפיה משומנת ולאפות ב-180 ‏מעלות במשך חצי שעה.‏

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו