PassoverFocus_Fly
Thymoquin_Fly

סלט פסטה צבעוני

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

חומרים:

פסטה מקמח מלא (לפי כמות הסועדים)
2-3 עגבניות בשלות
בצל ושום קצוצים דק לפי הטעם
חופן עלי בזיליקום ופטרוזיליה קצוצים
מנגו בשל חתוך לקוביות בינוניות
חופן צנוברים
כמה אגוזי ברזיל לא קלויים חתוכים גס
קוביות מגבינת פטה/ בולגרית (עדיף מעזים/ כבשים)
שמן זית, מלח, פלפל, חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה במים, לפי הוראות על האריזה.
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, שמים בקערה וממליחים. נותנים לעמוד כ-10 דקות עד שהן תוצאנה את הנוזלים שלהן.
מוסיפים את שאר הרכיבים עם שמן הזית והתבלינים ומערבבים היטב.
כשהפסטה מוכנה, מסננים ומערבבים עם שאר רכיבי הסלט ומגישים.
שילוב הטעמים והצבעים הוא מדהים- יש שם הכל מלוח, מתוק, חמוץ, חריף.

גיוון:
על אותו העיקרון אפשר להכין סלט מבורגול מלא, קינואה, גריסים ועוד.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו