Laisha_Fly
PassoverFocus_Fly

לחם דלעת

מאת: שני פרופסורסקי נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

חומרים:

 

כמויות חומרים
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 ביצים ביצים רצוי אורגניות
1/4 כפית אבקת סטיביה (ממתיק בריא)
או  
1/2 כוס ממתיק אחר
3 כוסות דלעת מגוררת
3 כוסות קמח מלא
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 כפית קינמון
כוס וחצי אגוזים קצוצים

 

אופן הכנה:

 

מערבבים חומרים רטובים יחד,

 

מנפים לתוכם חומרים יבשים ומקבלים תערובת אחידה.

 

מוסיפים אגוזים.

 

יוצקים הכל לתוך תבנית שקעים בגודל 40 ס"מ משומנת ומקומחת.

 

אופים בחום בינוני כ- 45 דקות.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו