Thymoquin_Fly
Laisha_Fly

סלט פסטה עם אצות

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Thymoquin_In

חומרים:

4 כוסות פסטה מבושלת
1/2 1 כפות רוטב סויה
1/4 כפית מלח
1/2 כפית אבקת שום
1/2 1 כפיות דבש
1/2 פלפל אדום קצוץ
2/3 כוס אצות ים היג'יקי רכות
1/4 כוס אפונה ירוקה

אופן הכנה:

לשים בקערית את השמן, את רוטב הסויה, את הדבש ואת התבלינים ולערבב היטב.
לשים בקערה את הפסטה, את הפלפל הקצוץ, את אצות הים ואת האפונה ולערבב היטב יחד עם הרוטב.
לצנן לפני ההגשה

הכנה מוקדמת של אצות ים
לשים 3/4 כוס אצות יבשות (1/2  שקית) עם כוס מים חמים, כפית מיץ לימון ו-1/4
כוס רוטב סויה ולהשרות במשך 30 דקות.
לסחוט את הנוזלים מהאצות והן מוכנות

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו