Thymoquin_Fly
Thymoquin_Fly

פתאי -נודלס

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Thymoquin_In

חומרים:

400 גרם אטריות אורז
5 כפות שמן
1 שן שום
1/2 כפית ג'נג'ר מגורד
2 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
1/2 פלפל צהוב חתוך רצועות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
כוס פטריות פרוסות
1 כוס נבטים
4\1 כרוב לבן חתוך לרצועות
מלח פלפל
2 כפות רוטב סויה

 

אופן הכנה:

 

מרתיחים בסיר 2 ליטר מים עם כפית מלח, מכניסים פנימה את האטריות
ומבשלים על אש בינונית עד להתרככות האטריות.
מעבירים את האטריות למסננת ושוטפים במים קרים.
מערבבים עם כפית שמן על מנת שלא יידבקו.
מטגנים ב-2 כפות שמן שום, ג'ינג'ר ובצל ירוק, מוסיפים את הירקות,
זורים מעל רוטב סויה, מערבבים כ-2 דקות ומוציאים לקערה נפרדת.
מטגנים בשתי כפות שמן את אצבעות הטופו, להשחמה, מוציאים לקערת הירקות.
מקפיצים את האטריות וממשיכים בישול תוך ערבוב כ-2 דקות.
מחזירים את הירקות והטופו למחבת, מוסיפים מלח, פלפל ורוטב סויה ומערבבים.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו