PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

מאפה כוסמת

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Thymoquin_In

חומרים:

1 כוס כוסמת
2 כוסות מים
2 בטטות בינוניות
1 כף שמן
1 בצל קצוץ
1 כפית טרגון או
1 כפית בזיליקום
4 שיני שום כתושות
2 כפות רוטב סויה
1 כף מיסו
1/4 כוס נוזלים מבישול הבטטות או חלב סויה

אופן ההכנה:

 

לבשל את הכוסמת, בישול בסיסי.
בזמן שהכוסמת מתבשלת, לקלוף את הבטטות, לחתוך לקוביות ולאדות עד להיותן רכות.
את הבצל לטגן קלות עם הטרגון או עם הבזיליקום.
להוסיף את הבצל המטוגן יחד עם רוטב הסויה והשום לכוסמת המבושלת ולערבב היטב.
להעביר את הכוסמת לתבנית אפייה משומנת.
להעביר את הבטטות הרכות לקערה, למעוך לקבלת מחית, להוסיף את המיסו ואת הנוזלים ולערבב היטב.
את מחית הבטטות לסדר מעל הכוסמת.
לאפות ב–º180 במשך כ- 20 דקות .

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו