Laisha_Fly
PassoverFocus_Fly

טארטלטים מבצק חלווה

מאת: בני נחמני, שף טבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
supherb_IN

טארטלטים מבצק חלווה

רכיבים:

 

לבצק:
½ כוס טחינה גולמית
¼ כוס דבש
2 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח

למלית:
100 גרם אגוזים מעורבים
2 כפות סילן
1 כפית קינמון
גרעינים טחונים מ-6 תרמילי הל
¼ כפית צפורן טחון
1 כפית זנגביל קצוץ דק
מיץ לימון לפי הטעם
¼ כפית פלפל שחור
פירות העונה

 

אופן ההכנה:

1. לחמם תנור לחום בינוני. מערבבים ביחד את כל חומרי הבצק למעט הקמח. כשמתקבל מרקם אחיד, מוסיפים את הקמח.

 

2. מרדדים לעלה דק, וקורצים עיגולים, את העיגולים מניחים בפורמות או במגש מאפינס משומן. אופים בין 2 ל-4 דקות עד שמזהיב, הבצק יהיה קצת רך כשהוא חם.

3. הכנת המלית: קוצצים או טוחנים גס את האגוזים ומוסיפים את שאר הרכיבים.

4. ממלאים את הטארטלטים במלית האגוזים, פורסים את הפירות דק ומסדרים על הטארטלטים הממולאים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו