eat well

לחם כוסמין ללא לישה

Bookmark and Share

לחם כוסמין ללא לישה

חומרים לכיכר אחת: 

- 3 כוסות קמח כוסמין.
- 1/4 כפית שמרים יבשים.
- 1 כפית מלח.
- כוס וחצי מים.

הכנה:
- בערב מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת כף ליצירת בצק דביק, ומכסים בניילון נצמד ומניחים בטמפרטורת החדר לתפיחה עד 12 שעות.

- בבוקר מעבירים לתבנית טפלון מוארכת בעזרת מרית סיליקון רטובה, כדי למנוע הידבקות הבצק למרית. אפשר לרפד את התבנית בניר אפייה, או לקמח אותה קלות, כי אחרת ללחם יש נטייה להידבק.

- מניחים לתפיחה נוספת בתבנית עוד כשעה וחצי.

- אופים בתנור מחומם מראש, כ-10 דקות בחום של 220 מעלות, ולאחר מכן בחום של 180-200 לעוד כחצי שעה.

- בחצי השעה האחרונה של האפייה מוציאים את הלחם מהתבנית ומחזירים אותו לאפייה נוספת.

לאתר של רומי חוכמה

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים