eat well

לחמניות לפסח

Bookmark and Share

לחמניות לפסח

כ- 80 קלוריות למנה (= פרוסת לחם רגיל = 2 פרוסות לחם קל)

חומרים:
(ל-15 לחמניות)
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות קמח מצה
4 ביצים
מלח ופלפל
שמן לשימון התבנית

הכנה:
1. מרתיחים את המים עם המלח והפלפל, כאשר המים רותחים מוסיפים את קמח מצה וממשיכים לבשל. מרתיחים שוב ומסירים מהאש.
2. משמנים את התבנית, ומחממים את התנור לחום בינוני.
3. טורפים את הביצים ומוסיפים אחת אחת.
4. יוצרים לחמניות קטנות ומאורכות ואופים כ- ½ שעה.

לאתר של עדי

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים