Sunrider_Fly
bari14_Fly

מאפה קינואה ואגוזי קשיו

מאת: נטע שפורן, נטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Nadar_IN

מאפה קינואה ואגוזי קשיו

 

רכיבים:

 

1כוס קינואה
2 כוסות מים
450 גרם טופו רך מפורר
1 כוס אגוזי קשיו קצוצים
1 גזר מגורד
1 בצל קצוץ
4 כפות רוטב סויה
4 כפות טחינה גולמית
מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 

לשטוף את הקינואה היטב ולנקז מנוזלים.
לשים את הקינואה בסיר עם מים, לכסות ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה כ- 20 דקות עד שהמים נספגים.
לשים את יתר החומרים בקערה גדולה וכשהקינואה מוכנה לסנן ולהוסיף לקערה ולערבב היטב .
להעביר את התערובת לתבנית אפייה משומנת. לאפות במשך 45 דקות בחום בינוני.

לדף הפייסבוק של נטע

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו