Nikui_Fly
bari14_Fly

לחם כוסמין ביתי

מאת: לימור עברון גילת, מטפלת משפחתית ומנחת קבוצות הרזיה
זמן קריאה: < 1 דקה
Sunrider_Article

המצרכים הדרושים:

500 גר' קמח כוסמין מלא או שילוב של מלא ולבן (למפונקים)
כף שמרית
2 כפות סילאן
כפית מלח
כף שמן זית
380 מל' מים חמימים

אופן ההכנה:

לשים היטב, מתפיחים כ-40 דקות, שוב לשים ושוב מתפיחים לשעה.
לאחר העיבוד בפעם השנייה, עוטפים את הבצק בשמן זית.
מניחים בתבנית לחם, מחממים תנור ל-250 מעלות, מורידים ל-200 ואז מכניסים את התבנית ול-10 דקות מניחים לה בחום גבוה ואז מנמיכים ל-180 מעלות לעוד כחצי שעה או עד שמשחים.

תגיות:
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו