eat well

לחמניות תבלינים

Bookmark and Share

לחמניות תבלינים

12 לחמניות מתובלות.
 
חומרים:
 20 גרם שמרים טריים או 2 כפות שמרים יבשים
 ½1 כוסות מים פושרים
 1/3 כוס חלב (אפשר גם חלב סויה או אורז)
 1 כף סוכר קנים חום
 1 כפית מלח
 ½ כוס חמאה מומסת (או גהי)
 3 כוסות קמח מלא
 1 כפית אורגנו
 ½1 כפיות עלי בזיליקום
 1 כפית פטרוזיליה
 
אופן ההכנה:
 1. בקערה גדולה ממיסים שמרים ומים ומניחים לשמרים לתפוח.
 2.מוסיפים חמאה או גהי מומסת, תבלינים, חלב, מלח וסוכר.
 3.לבסוף מוסיפים את הקמח ולשים לבצק חלק וגמיש בערך 8 דקות. אם הבצק דביק מדי אפשר להוסיף מעט קמח.
 4. מעבירים לקערה משומנת, מכסים, ומניחים לתפוח עד שהבצק מכפיל את נפחו (45 דקות בערך).
 5.חובטים בבצק כדי לשטחו ולשים דקה.
 6. משמנים את התבנית, צרים 36 כדורים קטנים ומניחים 3 כדורים בכל שקע בתבנית.
 7. מכסים ומניחים לתפוח כשעה.
 8. אופים בחום בינוני-גבוה כ-15 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.
 
מומלץ להגיש את הלחמניות כשהן חמות ובתוספת חמאה.

לאתר יוגה של אהבה

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים