eat well

לחמניות לפסח

Bookmark and Share

לחמניות לפסח

חומרים

1/4 2 כוסות קמח מצה
6 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות מים
1 כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
1 כפית סוכר

הכנה

מחמים תנור ל- 180 מעלות, מחממים את השמן, המים והמלח בסיר גדול על הכיריים.
מוסיפים את קמח המצה ובוחשים היטב בכף עץ.
מניחים  להתקרר, מוסיפים סוכר, אחר כך מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, בוחשים היטב.
מרטיבים את הידיים עם מים , יוצרים בידיים כדורים כמו לחמניות ושמים בתבנית על נייר אפיה.אופים בחום בינוני , 180 מעלות כ- 45 דקות.

חן שלום

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים