eat well

קרקרים קמח כוסמין

Bookmark and Share

קרקרים קמח כוסמין

קרקרים מקמח כוסמין

מצרכים


420 גר' קמח כוסמין *
¾ כוס שמן
¾ כוס מים
2 כפיות מלח
שומשום/קצח/שום ופפריקה/עגבניות מיובשות ורוזמרין...

אופן ההכנה

• מערבבים את כל החומרים.
• מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה כמה שיותר דק.
• מחוררים את הקרקרים וחותכים לריבועים.
• אופים ב-180 מעלות כ- 15 דקות, עד שמתייבשים.

בצק פריך מתכווץ באפיי, לכן אפשר להשאיר את הבצק כמו שהוא בלי להפריד.
אפשר להחזיר את הקרקרים לתנור בכל זמן, אם הם לא מספיק פריכים.

*אפשר להחליף את הקמח בכל קמח אחר או שילוב של סוגים שונים של קמח. תאזנו את כמות המים לפי הצורך שאתם מחליפים את הקמח.

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים