eat well

עוגיות קינמון

Bookmark and Share

עוגיות קינמון



השומן הלבן מקופסה של קרם קוקוס (שמים את הקופסה של קרם הקוקוס במקרר ל24  שעות, כדי להפריד בין השומן והנוזלים. משתמשים  רק בחלק של השומן.)
2 כפות טחינה
200 גר' (1 כוס) סוכר חום כהה
כף קינמון
280 גרם קמח כוסמין או קמח מלא
כפית אבקת אפייה

• מערבבים את קרם הקוקוס, הטחינה, הסוכר והקינמון.
• מנפים את הקמח ומוסיפים אותו יחד עם אבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמקבלים בצק אחיד. מומלץ לערבב כמה שפחות, כדי לקבל בצק טוב ופריך.
• מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה כמה שיותר דק.
• חותכים עם גלגלת פיצה לריבועים/מלבנים או כל צורה אחרת. אפשר גם לקרוץ עם חותכני עוגיות.
• אופים ב-180 מעלות כ- 12 דקות.
מקררים ושומרים בקופסה אטומה.

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים