eat well

מקרוני עם דלורית

Bookmark and Share

מקרוני עם דלורית

זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול: 20 דקות
4 מנות               

מצרכים

500 ג' מקרוני מחיטה מלאה, מבושלים
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
1 שן שום, כתושה
2 כפות ציר ירקות
2 כוסות מחית דלורית מבושלת
1/2 כוס אגוזי קשיו לא מטוגנים
1/2 כוס חלב סויה
1/2 כוס מים
2 כפות שמרי-בירה
2 כפות מיסו לבן
מלח-ים לפי הטעם

הכנה

1. חממו את התנור מראש ל-C1800.
2. שימו את המקרוני המבושל בתבנית אפייה גדולה והניחו בצד.
3. אדו את הבצל והשום בשתי כפות ציר ירקות במחבת גדולה, על להבה בינונית-גבוהה. הוסיפו את הדלורית ובשלו רק שתתחמם. הוסיפו למקרוני וערבבו היטב.
4. ערבלו את הקשיו, החלב, המים, שמרי-הבירה והמיסו במעבד-מזון עד שתיווצר עיסה חלקה.
5. שפכו את התערובת על המקרוני וערבבו היטב. תבלו במלח. כסו בנייר אלומיניום ואפו במשך 15 דקות.

הערה
• ניתן להשיג דלורית בסופרמרקטים גדולים, במחלקת הירקות.

מתוך ספר הבישול של מחקר סין

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים