eat well

לחם תפוחים וקינמון

Bookmark and Share

לחם תפוחים וקינמון

המצרכים

2 ביצים גדולות
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס סילאן
3 תפוחי גרנד סמית
כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1/4 כפית ציפורן טחון
1 כפית קינמון
1 כפית סודה לשתייה (עדיף ללא אלומיניום)
3/4 כוס קמח חיטה
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
 
אופן ההכנה

מחממים תנור ל 350 מעלות.

1. מוסיפים את הביצים, השמן, ½ 1 תפוחים, תמצית וניל וסילאן.
2. יש להוסיף את התפוחים הנותרים הנותרים, מלח, ציפורן, קינמון, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ואת 2 סוגי הקמחים.
3. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת, ואופים 45-50 דקות.

המתכון באדיבות Oig

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים