eat well

מרק כתום

Bookmark and Share

מרק כתום

רכיבים:


1/2 כוס עדשים כתומות (שהושרו לפחות 12 שעות במים)
1 בטאטה מקולפת  וחתוכה לקוביות
1/4 כוס קינואה שטופה היטב
1/2 בצל או 1/2 כרישה בקוביות
4 כוסות מים מטוהרים
חופן נבטי ברוקולי
1/2 כפית כמון
1/2 כפית מלח עשבים
1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

1. לאדות את הבצל במעט מים להוסיף את השמן ולהמשיך לאדות על אש קטנה.

2. להוסיף את הבטאטה, הקינואה והעדשים ולכסות ב- 4 כוסות מים רותחים.

3. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כ-50 דקות עד ריכוך מלא.

4. לטחון עם הנבטים עד לקבלת מרקם חלק.

מתוך הספר "לאכול נכון מהרגע הראשון" בהוצאת קווים

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |   

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים