supherb_Fly
Thymoquin_Fly

מרק ערמונים ודלורית

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, מומחית לריפוי טבעי, M.A. בתזונה הטבעית, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

מרק ערמונים ודלורית

3- 4 מנות

חומרים:

 

3/4 כוס ערמונים קלויים ( ניתן להשיג בחנות טבע)

 

2 דלוריות גדולות קלופות וקצוצות

 

6 כוסות מים

 

אגוז מוסקט טחון

 

מלח לטעם ( מלח ים אנטלנטי או מלח מן ההימליה)

 

עירית, או שמיר קצוצים – אפשרות

 

 

הכנה:

 

להכניס לסיר את הערמונים הדלעת והמים ולהביא לרתיחה.

 

להוסיף את המלח

 

להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל כ – 25 דקות או עד להתתרכות הדלורית.

 

לטחון בבלנדר את את הערמונים והדלעת עד לקבלת מרקם חלק ולהחזיר לסיר.

 

להוסיף אגוז מוסקט ולחמם שנית.

 

להוסיף עירית או שמיר קצוצים ולהגיש.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו